Usuario :
Clave : 
 
 administrador
Manual del administrador


 Secciones
CONVOCATÒRIES I DOCUMENTS D'INTERÉS
PROJECTES ED. AMBIENTAL
LLIGATS AL MILLARS
EQUIPAMENTS
ALTRES ESPAIS
EL CENTRE PUNT D'EIXIDA-PUNT DE TROBADA
A L´HORT
QUADERN DE BITÀCOLA
SEMINARI
RECICLA L'ESCOLA

ACCIÓ AMBIENTAL

 Inicio | Foros | Participa
Buscar :
Estás aquí:  Inicio >>  LLIGATS AL MILLARS >>  Realització d'una maqueta.
 
Realització d'una maqueta.
 

En l'assignatura de Laboratori de Biologia i Geologia hem realitzat una maqueta de l'embassament d'Arenós i dels seus voltants, que ens ha permés entendre milor els mapes topogràfics i estudiar la problemàtica d'aquest embassament.

Els alumnes de quart d'ESO han realitzat una maqueta de la zona de l'embassament d'Arenós, dins de les aproximacions al riu Millars que estem realitzant dins del Projecte d'Educació Ambiental "LLIGATS AL MILLARS".

Hem usat el mapa topogràfic nacional de Puebla de Arenoso del Ministerio de Fomento -Instituto Cartográfico Nacional-, d'escala 1:25.000, de codi 614-II.

Hem calcat les corbes de nivell mestres (de cada 50 metres) i hem tret lámines de cartró-pluma de 3 mm de gruix, que després hem tallat molt minuciosament. Les hem montades, i després hem representat amb pintures les vegetacions predominamts, les vies de comunicació, els pobles, ...

L'activitat ens ha servit per fer-nos una ideea real de la zona, treballar els mapes topogràfics, treballar cooperativament, i estudiar la problemàtica d'aquest embassament, ara buit perquè estan reforçant algunes de les seues vessants.

 
Documentos :
Valoració de l'alumnat
Valoració de Raquel, Marta, Marta i Miriam
Diseño y desarrollo por: SPL Sistemas de Información
  Copyright 2003 Quaderns Digitals Todos los derechos reservados ISSN 1575-9393
  INHASOFT Sistemas Informáticos S.L. Joaquin Rodrigo 3 FAURA VALENCIA tel 962601337