Usuario :
Clave : 
 
 administrador
Manual del administrador


 Secciones
Sitios web
Poemas
Espectáculos-Actividades para niños
Lecturas
Libros recibidos
Últimas noticias
Especial Navidad
Sumario
Cuantocuento
EnJuego
Para profesores
Sección para padres
Dibujos
Fotografìas
Recetas
Jugando con el arte
Deportes
Cartas
Carta de los editores
Saturnino
Unidad temática: EL AGUA
Unidad Temática: El Petróleo
Unidad temática: EL LIBRO
Unidad temática: LA CASA
Unidad temática: LA LECHE
Unidad temática: LAS ABEJAS
Unidad temática: MATEMATICAS Y LENGUAJE
Unidad temática: LA PATATA
Unidad Temática: LOS DINOSAURIOS
U. D. Las hormigas

Revista Barco de papel

 Inicio | Foros | Participa
Buscar :
Estás aquí:  Inicio >>  Cuantocuento >>  Cuentos de niños
 
Cuentos de niños
 

Cuentos escritos por los alumnos de primer y segundo curso del C. P. Vicent Ferrer de Benavites .
MICKEY EN NADAL
Mickey és un ratolí i va vestit amb una samarreta negra i un pantaló roig, al pantaló porta cercles blancs i també porta guants del mateix color.
EL GAT
 
El gat se’n va anar a passejar i es trobà a un gos , es feren amics . Jugaren amb una pilota i estaven molt contents . Anaren a casa del gat i soparen un ou estrellat i un pollastre fregit, i després se n’anaren a dormir.
 
EL PASTOR
 
Era una vegada un pastor d’ovelles que totes les dies traia el ramat a pasturar a la muntanya. Era època de cria i aquell dia una ovella havia parit un borreguet .
El pastor després de la seua mare el netejà el va agafar i el va resguardar del fred. Tot el dia el portà al braç fins que aplegà a casa i el deixa al corral per a que la seua mare l’amamantara . Pel temps es va fer molt gran i el pastor no vullgué vendre’l i es quedà per a sempre junt a ell.
 
ENDEVINALLES
 
Salta, salta, saltarín,
que tus saltos no tienen fin.
 
En una caja redonda,
Blanca como el azahar,
Se me abre muy facilmente
Y no lo puedo cerrar
 
Lamparita de luz verde
Que por la noche se enciende.
 
EL CONEJO SALTARÍN
 
El conejo saltarín salió de su casa con reloj para no llegar tarde.
 
XAFARRANXO EN EL RANXO
 
Era una vegada una granja on hi havia molts animals. Un dia va vindre un home que era molt roïn i es va emportar tot el bestiar . Es quedà una vaca amagada a l’estable perque ell no la va vore .
Va vindre l’amo i la va adoptar a una altra granja . Allí es presentà , era la guanyadora de quasi tots els països  . La vaca es va fer amiga de les vaques i dos porquets .
Un dia vullgueren agarrar al bandit , veren que es trobava en una cova i l’agarraren i el tancaren en la presó.
 
EL RATOLI TREBALLADOR
 
Havia una vegada un ratolí que vivia en el bosc i un dia va pensar en fer-se una casa de fusta dalt d’un arbre. Va preparar totes les ferramentes , el martell , tatxes , serrutx . El ratolí començà a fer-se la casa sense ninguna ajuda .
Un conill que passava per allí , li va dir que tinguera cuidado , però va seguir treballant sense fer-li ni cas. De moment es trencà una rama i començà a caure ,  de sobte un mussol que volava en aquell moment el va salvar i van celebrar una festa . Acabaren la casa de fusta i convidaren a tot el veinat.
 
EL GORILA
 
El gorila vive en el Africa y tiene mucha fuerza y puede medir dos metros . Duermen entre hojas y en ramas . En realidad es muy bueno , pero cuando se le molesta se enfurece .
No le gusta el agua. Es vegetariano y come frutas y plantas silvestres.
 
EL MEU CAVALL
 
En añgun temps mon pare se n’anà a la Vall a comprar un cavall , que li posarem de nom Baquero VIII .
Eixe dia , mon pare aplegà al poble tot content i me dugue a vore’l a la quadra . A partir d’aquell dia començà la meua estima als cavalls . Vaig estar tot el dia en el nostre cavall . Primer el vaig tocar i acariciar , després el vàrem llavar , ja que havia vingut un poc brut  i per últim el traguerm al “picadero” per a que correguera un poc i aprofitar per pujar amb l’ajuda de mon pare. Eixe moment va ser dels millors que m’han ocorregut en la meua vida .
 
 
EL CAÇADOR
 
La setmana passada mon pare i jo se n’anàrem a caçar a la muntanya. Aplegàrem a les 9 del matí i enseguida vàrem amollar els cinc gossos que portàvem. Passà un ratet i jo no deixava de mirar a vore si els gossos caçàvem algun conill . Quan de sobte vaig vore com el meu gos Xarli duia en la boca una llebre , em vaig arrimar i quan l’amollà la vaig agarrar , era una llebre molt gran i bonica i em va donar llàstima vore-la morta .
Estiguérem un ratet més per si podiem caçar  més , però al vore que no , decidírem tornar a casa .
Estàvem contents amb la llebre que havia agafat el meu gos preferit Xarli.
 
PAPÀ NOEL
 
Papà Noel es gordo y tiene una barba blanca y un carro muy grande con muchos regalos para los niños.
 
EL GORRINO
 
Con el gorrino se hace chorizo, jamones y morcillas y están muy ricos .
 
EL GOSSET
 
Un gosset vivia en una casa i al dia següent el gosset se n’anà a jugar amb els seus amics al parc de Benavites.
Havia vist un gat i el gosset va correr darrere d’ell.
 
EL GAT I EL RATOLÍ
 
Un gat que li dien Misi , estava dormint i va escolar un soroll que li va despertar .
S’alçà del llit i anà a buscar a la rata , però no la trobava . Les rates agarraren el formatge i se n’anaren a casa a dormir.
 
 
EL PORQUET DE SANT ANTONI
 
Després del catecisme , vaig anar a Faura a per tres pel.licules i mon pare agarrà una i jo dos . Per la  nit havia anat a vore beneir els animals: cavalls , gossos i gats . I després vaig anar a per pizzes i haviar anat a vore la foguera . I el retor va botar tres vegades .
  
LA BICICLETA
Tots els dies després del cole me’n vaig en els meus amics en la bicicleta que m’han deixat els Reis Mags.
M’ho passe molt bé anant en els meus amics . Anem per tot el poble . La meua bicicleta té dos pinyos, té una botella d’aigua i és molt alta , es de color roig , blanc , gris i negra . Al meu germa Pablo li ha deixat un patinet de motor i em deixa pujar a soles , i jo li deixe pujar en la meua bicicleta . És molt divertit el patinet de motor del meu germà
 
CARNESTOLTES
 
El dia 3 , dijous , anem a fer Carnestoltes , es disfressarem d’indis .
En Carnestoltes tirem confetti a les persones , anem per tots els carrers i després anem a l’ajuntament I ens donen xocolate per a berenar . Berenarem tots els xiquets de l’escola els de primer , segon , tercer , quart , cinqué , sisé i també elñs xicotets d’infantil .
 
EL LLOP I LA GALLINA
 
Era una vegada una gallina que pondre sis ous i el llop volia menjar-se-los , però no podia perque la gallina estava desperta i el gos que vigilava també estava despert. Es va fer de nit i la gallina i el gos estaven dormint , el llop va entrar sense fer soroll i va agafar els ous .
A l’endemà , la gallina estava buscant els ous i li va dir al gos , si sabia qui li havia furtat els ous , i li va dir que no sabia res de res .
La gallina va seguir buscant els ous , passaren dies i va pondre més ous . Aleshores el llop es va enterar i quan es feia de nit va anar a per ells . Però la gallina es va fer la dormida per a saber qui era el que li furtava .
El llop es disposava a entrar al galliner , i en un moment que estava de cul , la gallina agafà un amrtell i li va donar una martellada . Del marei del colp , va caure on estaven els dinosaures , allí hi havia de dinosaures grans , de menuts . I un dinosaure de nom Galliminus li va vore i se’n va anar corrent darrere d’ell . I en aquell precís moment un altre dinosaure volador el va agafar amb les seus urpes . Encara va poder soltar-se i caigué de nou al galliner on l’esperaven tots els pollastres . Endolorit pels colps , se n’anà diguent que no tornaria a entrar a un galliner .
 
EL NINOT DE NEU
 
Hi havia una vegada un ninot de neu que es trobava molt trist , perque estava molt sol.
Un dia es va topar amb una xiqueta i esta el dugué al jardi de sa casa , li posa una bufanda i un barret i como no tenia nom li posa BLANQUET.
Conte contat , conte acabat .
 
EL GOS
 
Aixó era i no era un home que vivia en una muntanya amb la companyia del seu gos Can , era un pastor alemà, que quan era jove fou ajudant de la policia . Ara té un fill que li diuen Rex i que fa pel.licules de policies .
 
MANOLITO GAFOTAS
 
Manolito Gafotas volia que arribara Nadal . Ja havia arribat i sabeu que li havien portat ?.
Li portaren un cabàs de carbó . A l’endemà es posa nerviós , perque volia un joguet. Després li varen portar el seu joguet preferit . I conte contat conte acabat
 
EL GOS I EL GAT
 
Era una vegada un gos que vivia en una cova . Un dia en la cova es va trobar un gat . Com que estaven sols es varen fer amics i de tant en tant anaven a passejar a la muntanya.
 
L’ELEFANT
 
L’elefant té unes orelles grans , té una trompa llarga i amb ella agafa els cacaus i avellanes . Té una cua xicoteta i viu en la selva. Beu aigua en un llac.
 
EL SAHARA
 
En un lloc no molt lluny hi ha un desert que es diu el Sahara . Quan fa molta calor la gent s’imagina que hi ha aigua . Els pobles són marrons i les cases fetes amb palla i  pals i terra . Hi ha un castell que és de fang. Hi ha moltes marques de ratllis de cotxes
 
JULIO I LES BRASES
 
Era una vegada un xiquet que li diuen Julio . Un dia que anava a menejar les brases s’havia caigut i es cremà les mans.
Havia anat en ambulància a l’hospital. Li embenaren la ma i sa mare li donava menjar.
 
 
 
Diseño y desarrollo por: SPL Sistemas de Información
  Copyright 2003 Quaderns Digitals Todos los derechos reservados ISSN 1575-9393
  INHASOFT Sistemas Informáticos S.L. Joaquin Rodrigo 3 FAURA VALENCIA tel 962601337