Usuario :
Clave : 
 
 administrador
Manual del administrador


 Secciones
BUTLLETI
NOTICIES
EXPERIÈNCIES
DOCUMENTS
PRÀCTICUM
ENLLAÇOS
EL CAFENET
SOBRE NOVADORS

Novadors

 Inicio | Foros | Participa
Buscar :
Estás aquí:  Inicio >>  DOCUMENTS >>  Internet i Educació. Aprenent i Ensenyant en els Espais Virtuals
 
Internet i Educació. Aprenent i Ensenyant en els Espais Virtuals
 

Llibre en linea de Jorge Rey Valzacchi

"Ens sentim immigrants en llocs on els nostres fills són natius, perquè la tecnologia es desenrotlla massa ràpid perquè puguem assimilar-la." Douglas Rushkoff, Cyberia.
Amb estes paraules comença el pròleg del llibre de Jorge Rei Valzacchi que l'Organització dels Estats Americans (OEA) ha publicat de forma gratuïta en el seu portal.
http://www.educoas.org/
Baix el títol Internet i educació. Aprenent i ensenyant en els espais virtuals, este interessant llibre, segons les paraules del propi autor, "està compost de tres parts ben diferenciades.
En la Primera Part, el lector tindrà l'ocasió de conéixer Internet ‘a partir de zero’ des d'una òptica no tècnica, tractant d'evitar en la mesura que es puga el continu bombardeig d'acrònims que en este ambient  impera, i descrivint cada u dels servicis més comuns hui en dia en Internet amb dades i adreces
actualitzades.
En la Segona Part, ja per als que s'han endinsat en els primers passos en el ciberespai, es brinden els elements necessaris per a dissenyar, construir, publicar i publicitar una pàgina en la Web.
Finalment, i heus ací el caràcter distintiu d'este llibre, en la Tercera Part s'aborda Internet com a recurs educatiu, en successius capítols des d'on s'analitza el suport pedagògic d'Internet, per a després ressenyar una qualificada llista de llocs i adreces que poden prendre's com una font de motivació perquè els docents tinguen un punt de partida des d'on començar el seu treball.

Informació replegada de :

http://weblog.educ.ar/site/archives/000552.php 

 
 
Diseño y desarrollo por: SPL Sistemas de Información
  Copyright 2003 Quaderns Digitals Todos los derechos reservados ISSN 1575-9393
  INHASOFT Sistemas Informáticos S.L. Joaquin Rodrigo 3 FAURA VALENCIA tel 962601337