Usuario :
Clave : 
 
 administrador
Manual del administrador


 Secciones
BUTLLETI
NOTICIES
EXPERIÈNCIES
DOCUMENTS
PRÀCTICUM
ENLLAÇOS
EL CAFENET
SOBRE NOVADORS

Novadors

 Inicio | Foros | Participa
Buscar :
Estás aquí:  Inicio >>  NOTICIES >>  Mòduls de simulacions per a descarregar
 
Mòduls de simulacions per a descarregar
 

Article publicat en Eduteka sobre les simulación per Matemàtiques, Física i Estadística que poden utilitzar-se per a cobrir continguts específics d'aquestes.

Les Simulacions són una excel·lent eina per a millorar la comprensió i l'aprenentatge dels temes complexos d'algunes matèries. En aquest articles publicat en EduteKa s'ofereixen diversos Mòduls per a Matemàtiques, Física i Estadística que poden utilitzar-se per a cobrir continguts específics d'aquestes.

La integració de les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (TICs) en les matèries del currículum regular pot realitzar-se de diverses formes. Una d'elles és mitjançant l'ús de simulacions. Moltes d'elles estan programades en Java (applets), per tant, quan aquests s'insereixen en una pàgina web poden executar-se per a treballar-les per mitjà de qualsevol navegador, que deu com únic requisit tenir instal·lada la Màquina Virtual de Java [1]. Altres Simulacions estan realitzades en “Shockwave” i requereixen que s'instal·li prèviament un “plugin” %[2].

Les Simulacions s'han convertit en una excel·lent eina per a millorar la comprensió i l'aprenentatge de temes complexos en algunes matèries, especialment matemàtiques, física, estadística i ciències naturals. El procés d'instal·lació és molt senzill i tant el mestre com l'estudiant les pot utilitzar molt fàcilment. L'anterior redueix al mínim el temps de capacitació requerit per aquest tipus d'eina, el que possibilita una major concentració en el tema que es vol aprendre.

http://www.eduteka.org/instalables.php3.

 
 
Diseño y desarrollo por: SPL Sistemas de Información
  Copyright 2003 Quaderns Digitals Todos los derechos reservados ISSN 1575-9393
  INHASOFT Sistemas Informáticos S.L. Joaquin Rodrigo 3 FAURA VALENCIA tel 962601337