Usuario :
Clave : 
 
 administrador
Manual del administrador


 Secciones
BUTLLETI
NOTICIES
EXPERIÈNCIES
DOCUMENTS
PRÀCTICUM
ENLLAÇOS
EL CAFENET
SOBRE NOVADORS

Novadors

 Inicio | Foros | Participa
Buscar :
Estás aquí:  Inicio >>  ENLLAÇOS >>  Recull d'enllaços
 
Recull d'enllaços
 

Pàgines sobre ciències naturals , història , astronomia
 
http://www.fundacionlasmedulas.org
El nou web ofereix informació de la zona arqueològica de Les Medul·les (León), un dels jaciments d'or més gran explotat durant l'Imperi Romà . A través del lloc, es podrà realitzar un recorregut virtual per les excavacions.S'ofereix informació sobre el parc cultural de Les Medul·les, els seus itineraris, ubicació, arqueologia del paisatge miner; l'evolució després dels romans i les investigacions realitzades en la zona, declarada Patrimoni de la Humanitat .
http://www.msss.com/mars_images/moc/
Pàgina de l'Agència Espacial d'Estats Units (NASA) on difon en Internet les més de deu mil fotografies de Mart enviades pel Mars Global Surveyor (MGS) entre agost de 2002 i febrer de 2003.En total són 10.232 imatges preses per la càmera orbital de la MGS en la primavera i l'estiu del Polo Nord marcià, i inclouen noves vistes d'aquestes regions del planeta vermell, sobretot de la Planicie Hellas, que es veu  amb una claredat mai abans aconseguida.

En total, els arxius de la MGS contenen ja més de 134.000 fotografies de Mart, preses des de l'inici de la seva missió al setembre de 1997.
 
http://www.dearqueologia.com/ninos_indice.htm
Pàgina dedicada a contar la Història per als nens , es pot trobar informació de com eren les cases en l'antiguitat , la numeració romana , un traductor jeroglífic , a grec o sumeri .
 
http://www.urbanext.uiuc.edu/espanol/kids.html
Una sèrie d'aventures educatives realitzades en Flash sobre la Vida Secreta dels Arboles , com els arbres són importants per a nosaltres, estudi sobre els cucs i com criar cucs, descobrir els sorprenents misteris de la vida d'una planta o planejar, cuidar i gaudir els beneficis d'un molt bonic jardí de flors o vegetals.
 
http://www.formayeduca.com
Revista de Pedagogia virtual "Forma i Educa". És un projecte d'autoformació per a professionals de l'educació i per a persones amb fills en edat de ser educats. Entre tots i totes volen construir una revista que parle sobre educació familiar en un llenguatge divers en cadascuna de les seves seccions.
 
http://www.arkive.org/species/
Arkive, projecte que busca preservar en la xarxa els sons i les imatges de les més de 11.000 espècies (animals i plantes)en perill d'extinció. Entre les imatges que es poden contemplar està l'única pel·lícula de cinema de l'extint Tigre de Tasmània.
 
http://www.urbanext.uiuc.edu/bugreview_sp/
Pàgina dedicada al món dels insectes , una interessant iniciativa (traduïda al castellà) de la Universitat de Illinois (EUA).
 
 
Diseño y desarrollo por: SPL Sistemas de Información
  Copyright 2003 Quaderns Digitals Todos los derechos reservados ISSN 1575-9393
  INHASOFT Sistemas Informáticos S.L. Joaquin Rodrigo 3 FAURA VALENCIA tel 962601337