Usuario :
 Clave : 
    
Hemeroteca >> Visualiza artículo 
Novadors / III Jornades
v-Profe 1.5 Generador d'Entorns Virtuals d'Aprenentatge per a la docència en línia [18-07-2006]
descarga fichero PDFPDF   
  Francesc Llorens i Cerdà
 
v-Profe1.5 és una senzilla eina per a generar, configurar i instalar Entorns Virtuals d'Aprenentatge fàcils d'utilitzar per professors que no puguen, o vullguen, accedir a sistemes més sofisticats com campuls virtuals o configuracions de Moodle. Ideal per a introduir-se en la pràctica de la teleformació.

v-Profe 1.5 és adequat per a crear espais virtuals tancats que poden utilitzar-se com a complement per a la docència presencial, per a impartir cursos on-line de formació (professorat, CEFIRES, projectes de col·laboració intercentres), seminaris temàtics, espais d'interacció amb els alumnes, intranets de Departaments, etc...

v-Profe 1.5 disposa de les funcions habituals en un entorn virtual: gestió d'usuaris, calendari d'esdeveniments, missatgeria interna, llistat de participants, fòrum, seccións de materials de treball (temes, recursos, enllaços), seguiment dels alumnes i gestió d'arxius. Totes aquestes seccions son gestionades des del panell d'administració per el professor que impartix o coordina el curs. A més, v-Profe 1.5 presenta un xat intern per a la comunicació síncrona entre els usuaris, i un multicercador al qual es poden afegir motors de recerca.

v-Profe 1.5 és una eina desenvolupada dintre Novadors, de lliure distribució i en valencià.
 
Diseño y desarrollo por: SPL Sistemas de Información
  Copyright 2003 Quaderns Digitals Todos los derechos reservados ISSN 1575-9393
  INHASOFT Sistemas Informáticos S.L. Joaquin Rodrigo 3 FAURA VALENCIA tel 962601337